Селекционерът на националния отбор на  Португалия по футбол Фернандо Сантош

...
Селекционерът на националния отбор на  Португалия по футбол Фернандо Сантош
Коментари Харесай

Сантош: Печелил съм две големи титли, мечтая за трета

Селекционерът на националния тим на  Португалия по футбол Фернандо Сантош поздрави играчите си за представянето при успеха над Република Северна Македония с 2:0 в Порто в решаващия бараж за класиране на Мондиал 2022.

" Искам да поздравя футболистите ми за фантастичното им отношение. В първите десетина минути имахме проблеми да влезем в мача, само че по-късно се представихме доста добре. Казах, че Република Северна Македония знае по какъв начин да играе и го сподели. Въпреки това, в моя тим имаше дух и себераздаване, а благодарение на страхотните ни почитатели успяхме да реализираме тази победа. Вече съм спечелил две огромни трофеи и бленувам да взема и трета ", разяснява Сантош,  визирайки извоюваните титли от Португалия на Евро 2016 и в Лигата на нациите през 2019 година.

В воин за португалците се трансформира Бруно Фернандеш, който осъществя и двете попадения в дуела.

" Това ще остане в спомените ми, тъй като с него се класирахме на Световното състезание. Този мача беше доста значим, а почитателите ни бяха невероятни. Атмосферата, която те сътвориха на трибуните, беше изключителна. Привържениците ни знаеха от какво се нуждаем и ни го дадоха ", сподели Фернандеш.

Наставникът на Република Северна Македония Благоя Милевски съобщи, че се гордее с представянето на отбора, макар провалянето.

" Доволен съм от представянето на футболистите ми. Трябва да се гордеем с тези момчета за това, което те направиха от септември до през днешния ден. Те демонстрираха страховит капацитет и разкриха гения си. На път сме да доближим най-хубавите в Европа ", разяснява Милевски,
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР